Nordiska Säkerhetsgruppen Aktiebolag

Uppsala län

Information

I Enköping finns det ett Aktiebolag som heter Nordiska Säkerhetsgruppen Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Nordiska Säkerhetsgruppen Aktiebolag i Uppsala län. Enköping är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Nordiska Säkerhetsgruppen Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-02-23 och det finns flera bolag som är det i Uppsala län.

Sedan 1987-10-21 så har Nordiska Säkerhetsgruppen Aktiebolag varit registrerat och sedan 1988-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Nordiska Säkerhetsgruppen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Nordiska Säkerhetsgruppen Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kopparbergsv. 45, 722 19, Västerås. Vi ni istället prata med Nordiska Säkerhetsgruppen Aktiebolag så kan ni göra det på 021-109630.

Bolaget skall vara verksam inom lås- och säkerhetsbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Burenstam Linder, Göran Anders W som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Boija, Solveig Teresia som är född 1951 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Hansen, Per Oluf Bernbom som är född 1947 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Boija, Solveig Teresia -Burenstam Linder, Göran Anders W .

Nordiska Säkerhetsgruppen Aktiebolag har 556308-9191 som sitt organisationsnummer.