Företagsrådet Hans Grönlund Aktiebolag

Uppsala län

Information

Bolaget skall äga och bedriva handel och uthyrning med fast egendom, företagskonsult- och utbildningsverksamhet samt bedriva handel med värdepapper ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Företagsrådet Hans Grönlund Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är Företagsrådet Hans Grönlund Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 1987-10-23 så skapades Företagsrådet Hans Grönlund Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Företagsrådet Hans Grönlund Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Företagsrådet Hans Grönlund Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556309-2047 är organisationsnummret för bolaget som finns i Enköping.

Just nu är Företagsrådet Hans Grönlund Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Företagsrådet Hans Grönlund Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0171-21900 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Företagsrådet Hans Grönlund Aktiebolag är Grönlund, Hans Magnus som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Grönlund, Ebba Marianne som är född 1943 och har titeln Suppleant, Boberg, Sven Bertil som är född 1945 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .