Redovisa i Enköping Aktiebolag

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och Redovisa i Enköping Aktiebolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och Redovisa i Enköping Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Redovisa i Enköping Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Redovisa i Enköping Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-02-01. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Redovisa i Enköping Aktiebolag ska trivas.

Redovisa i Enköping Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Enköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva kameral uppdragsverksamhet samt därmed jämförlig verksamhet. Bolaget skall dessutom bedriva köp, försäljning och förvaltning av fastigheter och värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Redovisa i Enköping Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Redovisa i Enköping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Redovisa i Enköping Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-20215.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Redovisa i Enköping Aktiebolag är Egebrink, Lisbeth Gunilla som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Egebrink, Karl Göran Hubert som är född 1951 och har titeln Suppleant, Hellström, Göran Gerhard som är född 1949 och har titeln Revisor, Hellström & Hjelm Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Redovisa i Enköping Aktiebolag har 556310-1541 som sitt organisationsnummer.