FIR Fasad & Industrirengöring Aktiebolag

Uppsala län

Information

FIR Fasad & Industrirengöring Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som FIR Fasad & Industrirengöring Aktiebolag finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

FIR Fasad & Industrirengöring Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

FIR Fasad & Industrirengöring Aktiebolag som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1987-11-05. Men sedan 1988-01-01 så har FIR Fasad & Industrirengöring Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Bergsv. 1, 749 61, Örsundsbro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på FIR Fasad & Industrirengöring Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0171-461400.

Enköping arbetar för att verksamheter som FIR Fasad & Industrirengöring Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för FIR Fasad & Industrirengöring Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Uppsala län.

Bolaget skall driva rengöring av fasader och industrianläggningar jämte handel med kemikalier samt konsulttjänster i anslutning härtill därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för FIR Fasad & Industrirengöring Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Haijlen, Hans Robert Urban -Haijlen, Marita Josefine.

Det finns idag lite personer som är kopplade till FIR Fasad & Industrirengöring Aktiebolag och det är följande personer, Haijlen, Marita Josefine som är född 1958 och har titeln VD, Haijlen, Hans Robert Urban som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Haijlen, Marita Josefine som är född 1958 och har titeln Suppleant, Krafft, Alf Börje som är född 1966 och har titeln Revisor, Add & Subtract Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för FIR Fasad & Industrirengöring Aktiebolag är 556310-2085.