Gabert Gab Aktiebolag

Uppsala län

Information

Gabert Gab Aktiebolag är en verksamhet som finns i Enköping. I Gabert Gab Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gabert, Rune Anders som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Gabert Hallstén, Lena Marina som är född 1954 och har titeln Suppleant, Berg, Mats Erik som är född 1944 och har titeln Revisor, Roos, Anders Einar som är född 1942 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionskompaniet Berg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Gabert Gab Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Gabert Gab Aktiebolag på telefon 08-6269080.

Bolaget skall tillhandahålla konsulttjänster inom projektadminstration, byggledning, projekteringsledning samt artitektverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gabert Gab Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Gabert Gab Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Gabert Gab Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Gabert Gab Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gabert Gab Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Gabert Gab Aktiebolag har 556312-6209 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.