Skoglunds Optik AB

Uppsala län

Information

Skoglunds Optik AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Skoglunds Optik AB finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Skoglunds Optik AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Skoglunds Optik AB har haft sedan 1994-01-01. Skoglunds Optik AB har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Skoglunds Optik AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Källg. 17, 745 31, Enköping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0171-33815.

Enköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler företag.

Idag är Skoglunds Optik AB Privat, ej börsnoterat.

Skoglunds Optik AB har idag 556314-1174 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Skoglunds Optik AB

Bolaget skall bedriva optikerverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Skoglunds Optik AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Laaksoharju, Risto Juhani som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Laaksoharju, Aila Aulikki som är född 1952 och har titeln Suppleant, Karlsson Byström, Ingemar Håkan som är född 1955 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .