Grafisk form ena tryckservice AB

Uppsala län

Information

556315-3476 är organisationsnummer för verksamheten Grafisk form ena tryckservice AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Grafisk form ena tryckservice AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Grafisk form ena tryckservice AB finns i.

Grafisk form ena tryckservice AB har varit registrerat sedan 1988-01-07 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Grafisk form ena tryckservice AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Grafisk form ena tryckservice AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Grafisk form ena tryckservice AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Grafisk form ena tryckservice AB så kan ni göra det på telefon genom 0171-32203 eller genom brev på följande adress:
Sandg. 17, 749 35, Enköping

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva framställning av grafisk produktion för trycksaker samt framställning av böcker, broschyrer, foldrar och kataloger samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Grafisk form ena tryckservice AB och det är Holmberg, Jannicke Helen som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmberg, Tommy Ulfsing som är född 1936 och har titeln Suppleant, Ingvarsson, Claes Jihmmy som är född 1967 och har titeln Revisor, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor,