Altuna Lantbruk Aktiebolag

Uppsala län

Information

Altuna Lantbruk Aktiebolag är en verksamhet som finns i Enköping. I Altuna Lantbruk Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svärling, Mats Rojne som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Vallén, Olle Anders som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Vallén, Monica Kristina som är född 1950 och har titeln Suppleant, Grahn, Lars Johan Valfrid som är född 1967 och har titeln Revisor, Wik, Bengt Lennart som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorshuset i Uppsala Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Altuna Lantbruk Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Altuna Lantbruk Aktiebolag på telefon 0171-96137.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva lantbruk och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Altuna Lantbruk Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Altuna Lantbruk Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Altuna Lantbruk Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-01-16 och Altuna Lantbruk Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-01-16.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Altuna Lantbruk Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Svärling, Mats Rojne -Vallén, Olle Anders

Altuna Lantbruk Aktiebolag har 556318-0727 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.