Takab Aktiebolag

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva byggverksamhet med reparationer samt fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Takab Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är Takab Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 1988-03-22 så skapades Takab Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Takab Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Takab Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556321-7560 är organisationsnummret för bolaget som finns i Enköping.

Just nu är Takab Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Takab Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0171-460082 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Takab Aktiebolag är Öhrberg, Karl Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlstam, Anna Elisabet som är född 1971 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Sven Ingmar som är född 1948 och har titeln Revisor, Revisionsbyrå Ingmar Samuelsson som är född och har titeln Revisor, .