Wallmans Livs Aktiebolag

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva detaljhandel med dagligvaror och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Wallmans Livs Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är Wallmans Livs Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 1988-06-14 så skapades Wallmans Livs Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Wallmans Livs Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Wallmans Livs Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556324-2493 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Enköping.

Just nu är Wallmans Livs Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Wallmans Livs Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0157-15510 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Wallman, Lars Erik

Följande personer är på något sätt aktiva inom Wallmans Livs Aktiebolag är Wallman, Lars Erik som är född 1947 och har titeln VD, Wallman, Lars Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Erik Gunnar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindblom, Claes Gunnar William som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils Anders som är född 1972 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.