Hans Lundin i Enköping Aktiebolag

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Hans Lundin i Enköping Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Enköping här finns det många olika Aktiebolag. Hans Lundin i Enköping Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Enköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Uppsala län gör att bolag trivs där.

Hans Lundin i Enköping Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556327-8083.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0171-445122 alternativt besöka eller skicka post till Hans Lundin i Enköping Aktiebolag på följande adress Kyrkog. 38, 745 31, Enköping.

Hans Lundin i Enköping Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Hans Lundin i Enköping Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Lundin, Evy Birgitta som är född 1937 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet med tillverkning och försäljning av elutrustning samt förvaltning av fastigheter och värdepapper.