MR. Johanssons Måleri & Design AB

Uppsala län

Information

MR. Johanssons Måleri & Design AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där MR. Johanssons Måleri & Design AB finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. MR. Johanssons Måleri & Design AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket MR. Johanssons Måleri & Design AB har haft sedan 1994-01-01. MR. Johanssons Måleri & Design AB har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till MR. Johanssons Måleri & Design AB så kan ni göra det genom att skicka er post till N. Mariedalsv. 22, 749 48, Enköping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0171-460015.

Enköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler företag.

Idag är MR. Johanssons Måleri & Design AB Privat, ej börsnoterat.

MR. Johanssons Måleri & Design AB har idag 556330-4830 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för MR. Johanssons Måleri & Design AB

Bolaget skall bedriva måleri och inredningsentreprenader, designuppdrag och därmed förenlig verksamhet.

I MR. Johanssons Måleri & Design AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Lennart Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Anneli Christina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Törnblom, Hans Gunnar som är född 1947 och har titeln Revisor, Segebladh, Jan Christer som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .