Simtuna Bygg och Betong Teknik Aktiebolag

Uppsala län

Information

I Enköping finns det ett Aktiebolag som heter Simtuna Bygg och Betong Teknik Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Simtuna Bygg och Betong Teknik Aktiebolag i Uppsala län. Enköping är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Simtuna Bygg och Betong Teknik Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Uppsala län.

Sedan 1988-09-26 så har Simtuna Bygg och Betong Teknik Aktiebolag varit registrerat och sedan 1994-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Simtuna Bygg och Betong Teknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Simtuna Bygg och Betong Teknik Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Tryckfärgsv. 2, 197 40, Bro. Vi ni istället prata med Simtuna Bygg och Betong Teknik Aktiebolag så kan ni göra det på 0171-93290.

Bolaget skall bedriva puts och fasad och därmed förenlig verksamhet. Import och export inom byggnadssektorn samt handel med värdepapper.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Selldén, Björn John Erik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Selldén, Maria Elisabeth som är född 1962 och har titeln Suppleant, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisor, Colling, Lillemor som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Simtuna Bygg och Betong Teknik Aktiebolag har 556332-5975 som sitt organisationsnummer.