PROEV Aktiebolag

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och PROEV Aktiebolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och PROEV Aktiebolag är ett av dem. Statusen för PROEV Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

PROEV Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-09-12. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där företaget finns i jobbar för att företag som PROEV Aktiebolag ska trivas.

I Enköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom internationell marknadsföring vidare skall bolaget bedriva fotvårdsklinik och försäljning av produkter inom fotvårdsområdet samt bedriva uppfödning av travhästar och travsportverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PROEV Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är PROEV Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med PROEV Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med PROEV Aktiebolag är Axe, Knut Gunnar Valdemar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Axe, Eeva Helena som är född 1948 och har titeln Suppleant, Larsson, Jan Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Feiff Företagsrevision i Uppsala Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

PROEV Aktiebolag har 556332-9308 som sitt organisationsnummer.