Skälby Verktygs Aktiebolag

Uppsala län

Information

556333-7798 är organisationsnummer för bolaget Skälby Verktygs Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skälby Verktygs Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Skälby Verktygs Aktiebolag finns i.

Skälby Verktygs Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-09-07 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skälby Verktygs Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Skälby Verktygs Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skälby Verktygs Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Skälby Verktygs Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0171-34011 eller genom brev på följande adress:
Enköping Skälby 9, 745 96, Enköping

Bolaget skall bedriva verktygstillverkning och mekanisk verkstadsrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skälby Verktygs Aktiebolag och det är Andersson, Per-Håkan Anders Edvin som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ingrid Anna Birgitta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Sven Ingmar som är född 1948 och har titeln Revisor, Revisionsbyrå Ingmar Samuelsson som är född och har titeln Revisor,