Ströms Skogsentreprenader Aktiebolag

Uppsala län

Information

556337-8388 är organisationsnummer för verksamheten Ströms Skogsentreprenader Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ströms Skogsentreprenader Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Ströms Skogsentreprenader Aktiebolag finns i.

Ströms Skogsentreprenader Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-11-01 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ströms Skogsentreprenader Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Ströms Skogsentreprenader Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ströms Skogsentreprenader Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ströms Skogsentreprenader Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5343309 eller genom brev på följande adress:
Nysätra Alsta, 749 63, Örsundsbro

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom skogsbruk, samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ströms Skogsentreprenader Aktiebolag och det är Ström, Lars Erik Roland som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Ström, Eva Elisabeth som är född 1955 och har titeln Suppleant, Hellström, Göran Gerhard som är född 1949 och har titeln Revisor, Hellström & Hjelm Revision AB som är född och har titeln Revisor,