Enköpings Bilsadelmakeri Aktiebolag

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Enköpings Bilsadelmakeri Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Enköping här finns det många olika Aktiebolag. Enköpings Bilsadelmakeri Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Enköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Uppsala län gör att företag trivs där.

Enköpings Bilsadelmakeri Aktiebolag är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 556338-1648.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0171-442400 alternativt besöka eller skicka post till Enköpings Bilsadelmakeri Aktiebolag på följande adress Kvartsg. 2 B, 749 40, Enköping.

Enköpings Bilsadelmakeri Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Enköpings Bilsadelmakeri Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Månsson, Siv Ingeborg som är född 1955 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra sadelmakeri- och sömnadsarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.