Se & Synas Aktiebolag

Uppsala län

Information

556341-0439 är organisationsnummer för bolaget Se & Synas Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Se & Synas Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Se & Synas Aktiebolag finns i.

Se & Synas Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-11-30 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Se & Synas Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Se & Synas Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Se & Synas Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Se & Synas Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0171-470707 eller genom brev på följande adress:
Storg. 4, 749 52, Grillby

Bolaget skall bedriva optikverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Se & Synas Aktiebolag och det är Axelsson, Marika Kristina som är född 1963 och har titeln VD, Axelsson, Marika Kristina som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Bengt Erik Lennart som är född 1955 och har titeln Suppleant, Lyckstedt, Helén Marita som är född 1965 och har titeln Revisor, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor,