Lars Francks Bygg Aktiebolag

Uppsala län

Information

556343-4686 är organisationsnummer för företaget Lars Francks Bygg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lars Francks Bygg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Lars Francks Bygg Aktiebolag finns i.

Lars Francks Bygg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-12-15 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lars Francks Bygg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Lars Francks Bygg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lars Francks Bygg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Lars Francks Bygg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-7698691 eller genom brev på följande adress:
Torsv. 27, 749 60, Örsundsbro

Bolaget skall bedriva verksamhet inom byggnadssektor samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lars Francks Bygg Aktiebolag och det är Franck, Lars Valdemar som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Franck, Gun Ingrid Charlotta som är född 1934 och har titeln Suppleant, Jönsson, Barbro Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,