Henrikssons Husvagnar AB

Uppsala län

Information

Henrikssons Husvagnar AB är ett av många bolag som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som Henrikssons Husvagnar AB finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Henrikssons Husvagnar AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Henrikssons Husvagnar AB som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1989-02-20. Men sedan 1990-01-01 så har Henrikssons Husvagnar AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Sparrsätra Lådö, 745 95, Enköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Henrikssons Husvagnar AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0171-447000.

Enköping arbetar för att bolag som Henrikssons Husvagnar AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Henrikssons Husvagnar AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Uppsala län.

Bolaget skall bedriva försäljning och reparationer av husvagnar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Henrikssons Husvagnar AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Henrikssons Husvagnar AB och det är följande personer, Henriksson, Christer Valdemar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Stig Valdemar som är född 1941 och har titeln Suppleant, Josefsson, Per Henrik som är född 1964 och har titeln Revisor, Per Josefsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Henrikssons Husvagnar AB är 556352-7968.