Göran Lundbergs Maskiner Aktiebolag

Uppsala län

Information

556354-2785 är organisationsnummer för företaget Göran Lundbergs Maskiner Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Göran Lundbergs Maskiner Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Göran Lundbergs Maskiner Aktiebolag finns i.

Göran Lundbergs Maskiner Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-04-03 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Göran Lundbergs Maskiner Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Göran Lundbergs Maskiner Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Göran Lundbergs Maskiner Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Göran Lundbergs Maskiner Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0171-460241 eller genom brev på följande adress:
Norrbov. 8, 749 61, Örsundsbro

Bolaget skall bedriva entreprenadmaskinuthyrning samt försäljning av entreprenadmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Göran Lundbergs Maskiner Aktiebolag och det är Lundberg, Nils Göran som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Kerstin Marianne som är född 1940 och har titeln Suppleant, Lindholm, Rolf Elon som är född 1943 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,