Fastighetsaktiebolaget Rektorn

Uppsala län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fastighetsaktiebolaget Rektorn vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är Fastighetsaktiebolaget Rektorn ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 1990-02-19 så skapades Fastighetsaktiebolaget Rektorn och företaget är har F-skattsedel Fastighetsaktiebolaget Rektorn har haft det sedan 1994-01-01.

Fastighetsaktiebolaget Rektorn är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-04-09

556355-8831 är organisationsnummret för företaget som finns i Enköping.

Just nu är Fastighetsaktiebolaget Rektorn Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Fastighetsaktiebolaget Rektorn så går det att nå dem via telefon på 026-610450 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fastighetsaktiebolaget Rektorn är Stålquist, Gunilla Birgitta som är född 1945 och har titeln VD, Stålquist, Gunilla Birgitta som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Zetterberg, Rickard som är född 1969 och har titeln Suppleant, Eriksson, Berndt Tommy som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .