Mellansvenska Rör Per Kardell Aktiebolag

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Mellansvenska Rör Per Kardell Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Enköping här finns det många olika Aktiebolag. Mellansvenska Rör Per Kardell Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Enköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Uppsala län gör att bolag trivs där.

Mellansvenska Rör Per Kardell Aktiebolag är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 556358-2252.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0171-477200 alternativt besöka eller skicka post till Mellansvenska Rör Per Kardell Aktiebolag på följande adress Myrang. 4, 745 37, Enköping.

Mellansvenska Rör Per Kardell Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Mellansvenska Rör Per Kardell Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Kardell, Per Roland Thomas som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Kardell, Roland som är född 1940 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva värme- och sanitetstekniska installationer och försäljning av därtill hörande material inom VVS-branschen och därmed förenlig verksamhet.