Innovator Design Aktiebolag

Uppsala län

Information

Innovator Design Aktiebolag är ett företag som finns i Enköping. I Innovator Design Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Huldt, Johan Gunnar Hampus som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Österlund, Lars Gunnar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Österlund, Eva Sofia Karolina som är född 1977 och har titeln Suppleant, Blomqvist, Mats Kenneth Stefan som är född 1955 och har titeln Revisor, Gustafsson, Petter Erik som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Carlsson & Partners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Innovator Design Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Innovator Design Aktiebolag på telefon 070-5556677.

Bolaget skall bedriva handel med möbler och inredningsartiklar, tillverkning av trä- och metallprodukter inom möbelbranschen samt idka konsulterande verksamhet avseende produktutveckling inom möbelbranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall vidare äga och förvalta fast och lös egendom samt idka handel med värdepapper och idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Innovator Design Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Innovator Design Aktiebolag är ett av många företag som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Innovator Design Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Innovator Design Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Innovator Design Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Huldt, Johan Gunnar Hampus -Österlund, Lars Gunnar

Innovator Design Aktiebolag har 556359-7813 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.