Cuprija och Söner Aktiebolag

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och Cuprija och Söner Aktiebolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många företag där och Cuprija och Söner Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Cuprija och Söner Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Cuprija och Söner Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-10-06. Det finns flera olika företag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där företaget finns i jobbar för att företag som Cuprija och Söner Aktiebolag ska trivas.

Cuprija och Söner Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Enköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Cuprija och Söner Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Cuprija och Söner Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Cuprija och Söner Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-34041.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Cuprija och Söner Aktiebolag är Cuprija, Mirsad som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Cuprija, Remzija som är född 1946 och har titeln Suppleant, Lindgren, Lena Elisabeth som är född 1960 och har titeln Revisor, Wiklands Revisionsbyrå i Uppsala AB som är född och har titeln Revisor, .

Cuprija och Söner Aktiebolag har 556364-4847 som sitt organisationsnummer.