Ola Mellberg Åkeri AB

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ola Mellberg Åkeri AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är Ola Mellberg Åkeri AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 1989-10-27 så skapades Ola Mellberg Åkeri AB och bolaget är har F-skattsedel Ola Mellberg Åkeri AB har haft det sedan 1994-01-01.

Ola Mellberg Åkeri AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556374-2914 är organisationsnummret för bolaget som finns i Enköping.

Just nu är Ola Mellberg Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Ola Mellberg Åkeri AB så går det att nå dem via telefon på 070-5652995 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ola Mellberg Åkeri AB är Mellberg, Karl Ola som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Mellberg, Lillemor Cristina som är född 1947 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Sven Ingmar som är född 1948 och har titeln Revisor, Revisionsbyrå Ingmar Samuelsson som är född och har titeln Revisor, .