Fagerudd Konferens Aktiebolag

Uppsala län

Information

Fagerudd Konferens Aktiebolag hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Fagerudd Konferens Aktiebolag finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fagerudd Konferens Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Fagerudd Konferens Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Fagerudd Konferens Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Fagerudd Konferens Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bredsandsv. 63, 749 48, Enköping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0171-80290.

Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Fagerudd Konferens Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Fagerudd Konferens Aktiebolag har idag 556375-5155 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Fagerudd Konferens Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konferensverksamhet, marknadsföring framför allt mot den engelska marknaden, förmedling av paketresor samt därmed förenlig verksamhet.

I Fagerudd Konferens Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Glaumann, Carl Magnus som är född 1971 och har titeln VD, Glaumann, Carl Magnus som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Glaumann, Peter Eyvind som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson Bolander, Yvonne Margareta som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Reuterskiöld, Ulla Britta Lovisa som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Glaumann, Emma Magdalene som är född 1975 och har titeln SuppleantFjellner, Inger Lillie Christina som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .