SOSI i Enköping AB

Uppsala län

Information

556375-7870 är organisationsnummer för företaget SOSI i Enköping AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SOSI i Enköping AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som SOSI i Enköping AB finns i.

SOSI i Enköping AB har varit registrerat sedan 1989-12-05 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SOSI i Enköping AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

SOSI i Enköping AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för SOSI i Enköping AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med SOSI i Enköping AB så kan ni göra det på telefon genom 0171-417086 eller genom brev på följande adress:
Torstuna Källinge 3673, 749 72, Fjärdhundra

Bolaget skall beriva uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade fastigheter, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med SOSI i Enköping AB och det är Silén, Erik Sören som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Silén, Lena Maria som är född 1955 och har titeln Suppleant, Lindgren, Bengt Thomas som är född 1960 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,