Grönsöö Säteri Aktiebolag

Uppsala län

Information

Bolaget skall förvalta fast egendom samt bedriva jordbruksrörelse, turiströrelse och utställningsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Grönsöö Säteri Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är Grönsöö Säteri Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 1989-11-27 så skapades Grönsöö Säteri Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Grönsöö Säteri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Grönsöö Säteri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556377-3240 är organisationsnummret för bolaget som finns i Enköping.

Just nu är Grönsöö Säteri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Grönsöö Säteri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0171-87033 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -von Ehrenheim, Carl Gustaf Jacob -von Ehrenheim, Erik Carl Gustaf

Följande personer är på något sätt aktiva inom Grönsöö Säteri Aktiebolag är von Ehrenheim, Carl Gustaf Jacob som är född 1959 och har titeln VD, von Ehrenheim, Carl Gustaf Jacob som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, von Ehrenheim, Erik Carl Gustaf som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, von Ehrenheim, Gustaf Erik som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, von Ehrenheim, Gustaf Peter Reinhold som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Fjellner, Inger Lillie Christina som är född 1954 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .