Aktiebolaget OKTABINN

Uppsala län

Information

556381-0760 är organisationsnummer för verksamheten Aktiebolaget OKTABINN. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget OKTABINN är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Aktiebolaget OKTABINN finns i.

Aktiebolaget OKTABINN har varit registrerat sedan 1989-12-18 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget OKTABINN så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Aktiebolaget OKTABINN är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget OKTABINN är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget OKTABINN så kan ni göra det på telefon genom 0171-447685 eller genom brev på följande adress:
Torgg. 38 B, 745 30, Enköping

Bolaget skall bedriva byggteknisk konsultverksamhet, äga och förvalta lös och fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget OKTABINN och det är Dahlén, Harry Bruno som är född 1944 och har titeln VD, Dahlén, Harry Bruno som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlén, Inger Viola Majvor som är född 1949 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Sven Ingmar som är född 1948 och har titeln Revisor, Revisionsbyrå Ingmar Samuelsson som är född och har titeln Revisor,