FARMARTJÄNST I ENKÖPING Aktiebolag

Uppsala län

Information

FARMARTJÄNST I ENKÖPING Aktiebolag är en verksamhet som finns i Enköping. I FARMARTJÄNST I ENKÖPING Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nordfors, Arne Gerhard Anders som är född 1943 och har titeln VD, Nordfors, Arne Gerhard Anders som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Hans Folke som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Per Are som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedstad, Karl Göran som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Nils Ingemar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamotRöngren, Jan-Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Sivander, Karl Peter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Zetterberg, Anders Franz Rune som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamotZetterberg, Ejnar Karl-Gunnar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamotPettersson, Hans Bertil som är född 1945 och har titeln RevisorLR Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med FARMARTJÄNST I ENKÖPING Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå FARMARTJÄNST I ENKÖPING Aktiebolag på telefon 0171-474004.

Bolaget skall bedriva målnings-, snickeri-, svetsning-, grävnings- och lastningsarbetan samt bygg- och anläggningsarbeten samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är FARMARTJÄNST I ENKÖPING Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

FARMARTJÄNST I ENKÖPING Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

FARMARTJÄNST I ENKÖPING Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och FARMARTJÄNST I ENKÖPING Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för FARMARTJÄNST I ENKÖPING Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

FARMARTJÄNST I ENKÖPING Aktiebolag har 556386-1185 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.