Nicklas Holst Åkeri Aktiebolag

Uppsala län

Information

Nicklas Holst Åkeri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som Nicklas Holst Åkeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nicklas Holst Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Nicklas Holst Åkeri Aktiebolag som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1990-02-15. Men sedan 1990-01-01 så har Nicklas Holst Åkeri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hacksta Ännesta 17, 749 51, Grillby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nicklas Holst Åkeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6883397.

Enköping arbetar för att bolag som Nicklas Holst Åkeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nicklas Holst Åkeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Uppsala län.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nicklas Holst Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nicklas Holst Åkeri Aktiebolag och det är följande personer, Holst, Berndt Nicklas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Holst, Bernt Birger som är född 1936 och har titeln Suppleant, Larsson, Jan Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Feiff Företagsrevision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Nicklas Holst Åkeri Aktiebolag är 556386-3975.