Tandläkarna Thorwid Aktiebolag

Uppsala län

Information

Tandläkarna Thorwid Aktiebolag hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Tandläkarna Thorwid Aktiebolag finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tandläkarna Thorwid Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Tandläkarna Thorwid Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Tandläkarna Thorwid Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Tandläkarna Thorwid Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Drottningg. 36, 745 30, Enköping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0171-30750.

Enköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler företag.

Idag är Tandläkarna Thorwid Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Tandläkarna Thorwid Aktiebolag har idag 556386-7547 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Tandläkarna Thorwid Aktiebolag

Bolaget skall idka tandläkartjänster samt förvaltning av värdepapper och fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Tandläkarna Thorwid Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Thorwid, Lars Johan Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorwid, Malou Marie-Louise Karin som är född 1958 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Nygren, Gunnel Katarina som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .