Ekolsunds Åkeri & Verkstads Aktiebolag

Uppsala län

Information

Ekolsunds Åkeri & Verkstads Aktiebolag hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Ekolsunds Åkeri & Verkstads Aktiebolag finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ekolsunds Åkeri & Verkstads Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Ekolsunds Åkeri & Verkstads Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Ekolsunds Åkeri & Verkstads Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ekolsunds Åkeri & Verkstads Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Husby-Sjutolft Kysinge, 749 50, Ekolsund men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0171-472045.

Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Ekolsunds Åkeri & Verkstads Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ekolsunds Åkeri & Verkstads Aktiebolag har idag 556387-6266 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Ekolsunds Åkeri & Verkstads Aktiebolag

Bolaget skall utföra lastbilstransporter samt svarvnings- och svetsningsarbeten i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Ekolsunds Åkeri & Verkstads Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jansson, Sven Åke Ingemar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Sven Erik Magnus som är född 1975 och har titeln Suppleant, Larsson, Jan Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Feiff Företagsrevision AB som är född och har titeln Revisor, .