Enköpings Hårateljé Aktiebolag

Uppsala län

Information

Enköpings Hårateljé Aktiebolag är ett bolag som finns i Enköping. I Enköpings Hårateljé Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dolfie, Eleonora Elisabeth Gunilla som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundin, Maud Viktoria Maria som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Dolfie, Lars Erik Gustav som är född 1967 och har titeln Suppleant, Lundin, Sven Gustav Rune som är född 1943 och har titeln Suppleant, Örtegren, Mats Birger som är född 1962 och har titeln Revisor, LR Revision i Sollentuna AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Enköpings Hårateljé Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Enköpings Hårateljé Aktiebolag på telefon 0171-34898.

Bolaget skall bedriva dam- och herrfrisering samt därmd förenlig verksamhet.

Idag är Enköpings Hårateljé Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Enköpings Hårateljé Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Enköpings Hårateljé Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Enköpings Hårateljé Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Enköpings Hårateljé Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Dolfie, Eleonora Elisabeth Gunilla -Lundin, Maud Viktoria Maria

Enköpings Hårateljé Aktiebolag har 556388-0011 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.