LFF Lindblom Familjeföretag Aktiebolag

Uppsala län

Information

LFF Lindblom Familjeföretag Aktiebolag är ett företag som finns i Enköping. I LFF Lindblom Familjeföretag Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindblom, Lars Jonas som är född 1962 och har titeln VD, Lindblom, Lars Jonas som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblom, Anna Magdalena som är född 1968 och har titeln Suppleant, Dahl, Leif Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, DUO Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med LFF Lindblom Familjeföretag Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå LFF Lindblom Familjeföretag Aktiebolag på telefon 070-3204745.

Bolaget skall bedriva kapitalplaceringar, konsultverksamhet i byggbranschen, försäljning av grus samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är LFF Lindblom Familjeföretag Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

LFF Lindblom Familjeföretag Aktiebolag är ett av många företag som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

LFF Lindblom Familjeföretag Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-01-13 och LFF Lindblom Familjeföretag Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-01-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LFF Lindblom Familjeföretag Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

LFF Lindblom Familjeföretag Aktiebolag har 556389-1729 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.