Hansta Åkeri i Enköping Aktiebolag

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Hansta Åkeri i Enköping Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Enköping här finns det många olika Aktiebolag. Hansta Åkeri i Enköping Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Enköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Uppsala län gör att företag trivs där.

Hansta Åkeri i Enköping Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556394-5897.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0171-21350 alternativt besöka eller skicka post till Hansta Åkeri i Enköping Aktiebolag på följande adress Gesällg. 9, 745 39, Enköping.

Hansta Åkeri i Enköping Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Hansta Åkeri i Enköping Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Berglind, Per Roine som är född 1960 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva åkerirörelse, äga och förvalta, köpa och sälja värdepapper samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.