Landsberga gård Maskin Aktiebolag

Uppsala län

Information

Landsberga gård Maskin Aktiebolag är ett företag som finns i Enköping. I Landsberga gård Maskin Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sandqvist, Per Ivar David som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandqvist, Bengt Joakim som är född 1959 och har titeln Suppleant, Josefsson, Per Henrik som är född 1964 och har titeln Revisor, Per Josefsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Landsberga gård Maskin Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Landsberga gård Maskin Aktiebolag på telefon 0171-412021.

Bolaget ska bedriva jordbruk och utföra maskinentreprenader i anslutning härtill, utföra legoarbeten avseende tillverkning och reparationer i gårdsverkstaden samt därmed förenliga verksamheter.

Idag är Landsberga gård Maskin Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Landsberga gård Maskin Aktiebolag är ett av många företag som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Landsberga gård Maskin Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Landsberga gård Maskin Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Landsberga gård Maskin Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Landsberga gård Maskin Aktiebolag har 556402-8594 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.