Eneby Bygg & Lantbruksservice Aktiebolag

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och Eneby Bygg & Lantbruksservice Aktiebolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och Eneby Bygg & Lantbruksservice Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Eneby Bygg & Lantbruksservice Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Eneby Bygg & Lantbruksservice Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-08-07. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Eneby Bygg & Lantbruksservice Aktiebolag ska trivas.

Eneby Bygg & Lantbruksservice Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Enköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förvaltning och drift av lantbruk, uthyrning av lokaler och maskiner inom detta område, utföra bygg- och anläggningsentreprenader samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Eneby Bygg & Lantbruksservice Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Eneby Bygg & Lantbruksservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Eneby Bygg & Lantbruksservice Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-464022.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Ellert Edvin -Nilsson, Per-Ola -Nilsson, Sonja Iris.

De som är på något sätt har med Eneby Bygg & Lantbruksservice Aktiebolag är Nilsson, Per-Ola som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ellert Edvin som är född 1934 och har titeln Suppleant, Nilsson, Sonja Iris som är född 1938 och har titeln Suppleant, Josefsson, Per Henrik som är född 1964 och har titeln Revisor, Per Josefsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Eneby Bygg & Lantbruksservice Aktiebolag har 556403-0434 som sitt organisationsnummer.