Wappa Förvaltnings Aktiebolag

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Wappa Förvaltnings Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Enköping här finns det många olika Aktiebolag. Wappa Förvaltnings Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Enköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Uppsala län gör att bolag trivs där.

Wappa Förvaltnings Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556403-1200.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0171-31289 alternativt besöka eller skicka post till Wappa Förvaltnings Aktiebolag på följande adress Tillinge Vappa Säteri, 745 94, Enköping.

Wappa Förvaltnings Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Wappa Förvaltnings Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Insulander, Eva Kristina som är född 1958 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva förvaltning och drift av lantbruk, uthyrning av bostäder, lagerlokaler och maskiner, utföra transporttjänster, maskinentreprenader samt idka därmed förenliga verksamheter.