Sandelin Transport Aktiebolag

Uppsala län

Information

Sandelin Transport Aktiebolag hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Sandelin Transport Aktiebolag finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sandelin Transport Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Sandelin Transport Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Sandelin Transport Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Sandelin Transport Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Eningbölev. 1 B, 749 61, Örsundsbro men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0171-460965.

Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Sandelin Transport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Sandelin Transport Aktiebolag har idag 556403-5003 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Sandelin Transport Aktiebolag

Bolaget skall bedriva transportverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Sandelin Transport Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sandelin, Lars Richard som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Stolpäng, Hans Lennart som är född 1942 och har titeln Suppleant, Hallgren, Stig Ingemar som är född 1950 och har titeln Revisor, ADDI Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .