Bo Lindbom Rörentreprenader AB

Uppsala län

Information

Bo Lindbom Rörentreprenader AB är ett bolag som finns i Enköping. I Bo Lindbom Rörentreprenader AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindbom, Bo Sture som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Ingelman, Carl Mats-Ola som är född 1957 och har titeln Suppleant, Ekström, Bo Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bo Lindbom Rörentreprenader AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bo Lindbom Rörentreprenader AB på telefon 0171-51101.

Bolaget ska bedriva rörinstallationer och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bo Lindbom Rörentreprenader AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bo Lindbom Rörentreprenader AB är ett av många bolag som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bo Lindbom Rörentreprenader AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-04-19 och Bo Lindbom Rörentreprenader AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-04-19.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bo Lindbom Rörentreprenader AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Bo Lindbom Rörentreprenader AB har 556407-5363 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.