Lars-Åke Berggrens Entreprenad Aktiebolag

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Lars-Åke Berggrens Entreprenad Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Enköping här finns det många olika Aktiebolag. Lars-Åke Berggrens Entreprenad Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Enköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Uppsala län gör att bolag trivs där.

Lars-Åke Berggrens Entreprenad Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556410-0468.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0171-446468 alternativt besöka eller skicka post till Lars-Åke Berggrens Entreprenad Aktiebolag på följande adress Tillinge-Ör 4, 745 94, Enköping.

Lars-Åke Berggrens Entreprenad Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Lars-Åke Berggrens Entreprenad Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Andersson, Maud Marie-Anne som är född 1951 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra entreprenadarbeten inom gräv- och schaktbranschen. Bedriva hästavel, tävlingsverksamhet samt handel med hästar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.