BO MAGNUS ÅKARE Aktiebolag

Uppsala län

Information

556412-0631 är organisationsnummer för företaget BO MAGNUS ÅKARE Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BO MAGNUS ÅKARE Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som BO MAGNUS ÅKARE Aktiebolag finns i.

BO MAGNUS ÅKARE Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-12-14 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för BO MAGNUS ÅKARE Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

BO MAGNUS ÅKARE Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för BO MAGNUS ÅKARE Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med BO MAGNUS ÅKARE Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 018-327975 eller genom brev på följande adress:
Fylkingsv. 10 B, 754 40, Uppsala

Bolaget skall bedriva beställningstrafik med persontransporter (taxi), och uthyrning av personbil samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med BO MAGNUS ÅKARE Aktiebolag och det är Hult, Bo Gunnar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Hult, Bo Magnus som är född 1966 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Sven Ingmar som är född 1948 och har titeln Revisor, Revisionsbyrå Ingmar Samuelsson som är född och har titeln Revisor,