Byggnadsfirma Åke Lindström Aktiebolag

Uppsala län

Information

Byggnadsfirma Åke Lindström Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som Byggnadsfirma Åke Lindström Aktiebolag finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Byggnadsfirma Åke Lindström Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Byggnadsfirma Åke Lindström Aktiebolag som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1990-11-26. Men sedan 1991-01-01 så har Byggnadsfirma Åke Lindström Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Fårticksg. 142, 749 45, Enköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Byggnadsfirma Åke Lindström Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6606165.

Enköping arbetar för att verksamheter som Byggnadsfirma Åke Lindström Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Byggnadsfirma Åke Lindström Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Uppsala län.

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Byggnadsfirma Åke Lindström Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Byggnadsfirma Åke Lindström Aktiebolag och det är följande personer, Lindström, Sven Åke som är född 1948 och har titeln VD, Lindström, Sven Åke som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Eva Elisabeth som är född 1955 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Sven Ingmar som är född 1948 och har titeln Revisor, Revisionsbyrå Ingmar Samuelsson som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Byggnadsfirma Åke Lindström Aktiebolag är 556412-7776.