Bjelkesta Gård Aktiebolag

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och Bjelkesta Gård Aktiebolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och Bjelkesta Gård Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bjelkesta Gård Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bjelkesta Gård Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-01-03. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bjelkesta Gård Aktiebolag ska trivas.

Bjelkesta Gård Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Enköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall arbeta med lantbruk och entreprenadarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bjelkesta Gård Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Bjelkesta Gård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Bjelkesta Gård Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-462123.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Bjelkesta Gård Aktiebolag är Rudolphson, Sonia Ingela Catharina som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Rudolphson, Sonia Anita som är född 1933 och har titeln Suppleant, Pettersson, Hans Bertil som är född 1945 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Bjelkesta Gård Aktiebolag har 556414-1702 som sitt organisationsnummer.