Högstena Maskinservice Aktiebolag

Uppsala län

Information

I Enköping finns det ett Aktiebolag som heter Högstena Maskinservice Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Högstena Maskinservice Aktiebolag i Uppsala län. Enköping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Högstena Maskinservice Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Uppsala län.

Sedan 1990-12-28 så har Högstena Maskinservice Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Högstena Maskinservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Högstena Maskinservice Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Vallmov. 1, 749 48, Enköping. Vi ni istället prata med Högstena Maskinservice Aktiebolag så kan ni göra det på 0171-27119.

Bolaget skall bedriva försäljning, service och reparationer av bilar och väg-, entreprenad- och jordbruksmaskiner och försäljning av mobiltelefoner och övrig telekommunikationsutrustning, montering av taxameterutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Strömberg, Lars Erik Kenneth som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattson Strömberg, Karin Marianne som är född 1956 och har titeln Suppleant, Fjellner, Inger Lillie Christina som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Högstena Maskinservice Aktiebolag har 556414-6875 som sitt organisationsnummer.