Vilhelmsson Ortopedkonsult ORT-KON Aktiebolag

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Vilhelmsson Ortopedkonsult ORT-KON Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Enköping här finns det många olika Aktiebolag. Vilhelmsson Ortopedkonsult ORT-KON Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Enköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Uppsala län gör att bolag trivs där.

Vilhelmsson Ortopedkonsult ORT-KON Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556415-4028.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0171-33660 alternativt besöka eller skicka post till Vilhelmsson Ortopedkonsult ORT-KON Aktiebolag på följande adress Kungsg. 13, 749 49, Enköping.

Vilhelmsson Ortopedkonsult ORT-KON Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Vilhelmsson Ortopedkonsult ORT-KON Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Sjöström, Ulf Bertil som är född 1953 och har titeln Suppleant , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva verksamhet avseende medicinska konsultationer, sjukvård, utbildning, forskning, friskvård samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva förvaltning av fast och lös egendom.