Quiche Bageriet i Mälardalen Aktiebolag

Uppsala län

Information

Quiche Bageriet i Mälardalen Aktiebolag är ett bolag som finns i Enköping. I Quiche Bageriet i Mälardalen Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergmark, Carl Fredrik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellström, Marie-Louise Christina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Andersson Berglund, Börje Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Quiche Bageriet i Mälardalen Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Quiche Bageriet i Mälardalen Aktiebolag på telefon 070-5538586.

Bolaget skall bedriva tillverkning av och handel med livsmedel i hel och halvfabrikat samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även kunna fungera som moderföretag till företag i samma eller närliggande bransch.

Idag är Quiche Bageriet i Mälardalen Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Quiche Bageriet i Mälardalen Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Quiche Bageriet i Mälardalen Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Quiche Bageriet i Mälardalen Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Quiche Bageriet i Mälardalen Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Quiche Bageriet i Mälardalen Aktiebolag har 556415-5553 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.