Dowell Scandinavia Aktiebolag

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och Dowell Scandinavia Aktiebolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Dowell Scandinavia Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Dowell Scandinavia Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

Dowell Scandinavia Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-04-24. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Dowell Scandinavia Aktiebolag ska trivas.

I Enköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förmedling av småhus och tomtmark samt därmed jämförlig verksamhet. Bolaget skall dessutom bedriva köp, försäljning samt förvaltning av värdepapper och fastigheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Dowell Scandinavia Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Dowell Scandinavia Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Dowell Scandinavia Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-34020.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med Dowell Scandinavia Aktiebolag är Berglund, Tomas som är född 1945 och har titeln Likvidator, Omerovic, Miralem som är född 1979 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Independence Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Dowell Scandinavia Aktiebolag har 556415-8680 som sitt organisationsnummer.